Mit nyújt az iLabel?

tekercses címke- és csomagolóanyag nyomtatás
idő- és költséghatékonyság
7-szín nyomás
próbanyomtatás (proof)
széles skálájú nyomathordozók: papír, vinyl, fém alapú anyagok (arany, ezüst), sleeve fóliák, tyvek biztonsági anyagok (pl. belépő karszalag)
ragasztó nélküli, vagy öntapadós kivitelben
kis mennyiségben, többféle címke is rendelhető
nem kell készleteket felhalmozni
mindig aktuális, naprakész címke nyomtatható

Maximális nyomatszélesség: 311 mm

A megrendelést megelőző egyeztetés során fontos tisztázni, hogy a kívánt címke milyen felhasználási területre (kültér, beltér, vizes közeg stb.) kerül majd. Ennek fényében tudunk javaslatot tenni, hogy milyen alapanyagra érdemes nyomtatni.

About-us-1024x1024

Multilayer (többrétegű) címkék

A multilayer címkék nagy előnye, hogy a design és címke méretének változtatása nélkül sokkal több információt, nyelvi mutációkat tudunk elhelyezni egy adott felületen. Ezáltal költséghatékonyabb megoldás és gyorsabb címkézést tesz lehetővé.

Scretch-off / kaparós címkék

Lekaparható felületű címkék, melyet egyre szívesebben alkalmaznak a cégek. A felületen elrejtett üzenet vagy kód akkor válik láthatóvá, ha a speciális lakkréteget lekaparjuk róla.

kaparos

Arany címkék

Speciális termékek különleges megjelenést kívánnak. Lehetőség van aranyszínű alapanyagra nyomtatni, amely fényes lakkal kezelve csillogó kinézetet kölcsönöz termékének. Gyakran használják borok, egyéb szeszesitalok és kozmetikai cikkek címkéinél.

arany

Áttetsző (víztiszta) címkék

Egy víztiszta címkével olyan hatást érhetük el, mintha nem is lenne címke a terméken, csak egy szép ábra vagy felirat.

attetszo

Speciális formájú címkék

Egy címke nem csak kör vagy téglalap alakú lehet. Nálunk lehetőség van bármilyen formájú címke nyomtatására.

Perszonalizálás

A perszonalizált nyomtatás során a nyomat egy részén változó adatokat tüntetünk fel (pl. számokat). Így lehetőség van megszemélyesíteni, személyre szólóvá tenni egy-egy címkét és ezáltal a terméket.

personali

``Szendvics`` címkék

Ha kevés a hely és sok információt kell feltüntetni a címkén, akkor a legjobb megoldás a “szendvics” nyomtatás. Ennél az eljárásnál az áttetsző címkére több rétegben nyomtatunk, így olyan hatást érünk el, mintha a címke mindkét oldalára nyomtatva lenne.

szendvics

Biztonsági címkék

Olyan felhasználási területre ajánljuk, ahol fontos a szakítás elleni védelem (pl. belépő karszalag), a kémiai anyagokkal szembeni ellenállás vagy az, hogy a címkét ne lehessen nyom nélkül eltávolítani a felületről.

biztonsag

Simplex-Duplex kétoldalas címkék

Elsősorban promóciós címkéknél, reklámanyagoknál alkalmazott nyomtatási forma, melynél a címke elő- és hátoldalára is nyomtatunk.

 

Lakkozás, laminálás

Ezek a népszerű felületkezelési eljárások plusz egy védőréteget képeznek a nyomtatott felületen, így a címkék sokkal inkább védve vannak a külső behatásoktól, amely igen fontos pl. kültéren használatos címkék esetében.

lakkozott

Stancolás, riccelés

A kinyomtatott címkéket egy szerszám segítségével a megfelelő méretre és formára vágjuk.

ricc

Ezüst címkék

Lehet divatos vagy elegáns – az ezüstszínű, metalizált alapanyagra nyomtatott minták, képek, betűk fényesen csillogóak lesznek. Gyakran használják italok és kozmetikai cikkek címkéinél.

ezustKérésre a mintakollekció irodánkban megtekinthető!